happy_family.jpg
spojenie_tradicie_a_inovacie.png

ÎMBINAREA TRADIŢIEI ŞI INOVAŢIEI

peter.png

Apariția AVITA se datorează antreprenorului și investitorului slovac de succes, Peter Krištofovič.

Modul de viaţă modern şi ritmul rapid, în combinaţie cu deteriorarea mediului ambiant şi cu alimentaţia nepotrivită, au cerinţe din ce în ce mai mari asupra aptitudinilor fizice şi psihice ale fiecărui om.

Marea majoritate a populaţiei din lume ar putea avea vitalitate, energie şi sănătate mai bune dacă ar contribui la îmbunătăţirea obiceiurilor de alimentație. Dieta corectă și sănătoasă este una dintre cele mai bune investiții pentru obținerea de sănătate de durată și o viață lungă și fericită. Ceea ce facem în viaţă se reflectă asupra viitorului nostru. Prin organizarea profesională a educației pentru sănătate dorim să contribuim nu numai la o schimbare a obiceiurilor alimentare, dar, de asemenea, și a stilului de viață în general al tot mai multor oameni.

Prioritatea noastră a constat în a vă aduce numai produsele de calitate superioară. Avem grijă să oferim materii prime de puritate naturală, dar și prelucrarea lor de calitate.

Pentru a fabrica toate suplimentele noastre nutritive sunt folosite cele mai de calitate ingrediente naturale și sunt dezvoltate pe baza celor mai recente rezultate ale cercetării științifice în domeniul medicinei și suplimentelor nutritive și de vindecare naturală. Garanția siguranței maximă și calității constă și în faptul că urmărim în mod sistematic inovația la nivel mondial în segmentul de îngrijire a sănătății și respectăm condiția care este esențială pentru noi - independența și parteneriatul exclusiv cu producătorii renumiți de produse naturale care dispun de certificate de calitate mondială.

Toate produsele noastre sunt fabricate sub controlul Agenției de Stat pentru Alimente şi Medicamente (FDA) și sunt certificate în Uniunea Europeană. Avita asigură o garanţie de 100% pentru calitatea produselor sale. Este producătorul, importatorul şi distribuitorul exclusiv al acestora.

photo-mf-sm-2.jpg

TEHNOLOGII MODERNE

photo-services1.jpg

CONTROLUL DE PRECIZIE ȘI TESTAREA ÎN DOUĂ FAZE