PROCESUL DE PRODUCȚIE UNICĂ

Fosfatidilcolina naturală pură este clasificată ca lecitină, care, în această clasificare nu este o identitate a substanței, ci o descriere a purității. Folosim fosfatidilcolină nehidrogenată naturală din floarea soarelui derivată din ulei de floarea-soarelui din Europa, care nu a fost modificat genetic. Fosfatidilcolina suferă un proces de curățare în mai multe etape fără utilizarea de solvenți și trece printr-un proces de filtrare pentru a se obține cele mai înalt nivel posibil de puritate.

Lipozomii noștri, al căror diametru este de numai 50 de nanometri, au o dimensiune optimă pentru absorbție. Nu folosim ingrediente de soia, iar aromele noastre sunt pur naturale și au un gust excelent. Lipozomii noștri sunt în mod natural fără gluten, nu conțin alcool, sunt vegani și sunt produși din materii prime care nu sunt modificate genetic.

Întreprinderea noastră de fabricație este deținător al certificatului pentru activitate corectă de producție curentă și, în cadrul acesteia, sunt aplicate aceleași criterii de sănătate și standarde de documentare care sunt la companiile farmaceutice. Noi selecționăm cu atenție furnizorii pentru fiecare ingredient și toate ingredientele sunt testate într-un laborator recunoscut la nivel mondial. Apa din produse este clasificată drept apă ultrapură, care depășește criteriile de calitate farmaceutică.

Producătorul nostru este SINGURA COMPANIE CERTIFICATĂ SPECIFIC PENTRU PRODUCȚIA DE LIPOZOMI.

CE ESTE LIPOZOMUL?

Lipozomii sunt mici bule de dimensiuni microscopice, cu un înveliș exterior format din grăsimi sănătoase și un miez gol, care conțin o soluție apoasă și poate fi umplut cu o serie de substanțe diferite, de exemplu cu vitamina C. De mult timp am presupus că stratul exterior al lipozomului protejează vitamina C de acțiunea sucurilor gastrice și a enzimelor hepatice. În prezent, studiile clinice sugerează că lipozomii sprijină absorbția nutrienților, cum ar fi vitamina C, și au o eficacitate excelentă.