Referinţe

referencia1.jpg
RENÁTA GRESCHNER
Cu AVITA m-am întâlnit cu câțiva ani în urmă la medicul meu care mi-a dat pentru problemele cu genunchiul. La recomandarea lui, am folosit produsul JOY FLEX. Mai târziu, am fost foarte afectat de testele proaste de ficat ale fiicei mele Lea, care se pregătea pentru un concurs de fitness. Chiar și după corectarea dietei, rezultatele testelor nu s-au îmbunătățit. După o lună de utilizare de MORINGA medicul a fost șocat pozitiv (în același timp, a folosit și produsele STRONG C1000 si FLAX OMEGA 3). Fiica mea a reușit pierderea de energie și rezultate foarte bune, nu numai în dosarul medical.
referencia2.jpg
JANA PATÁKOVÁ
În trecut am avut de multe ori crampe la nivelul gambelor, cel mai adesea am urmat un tratament cu antibiotice, și am avut probleme cu somnul. Prin urmare, am decis să sprijin sănătatea cu suplimente nutriționale naturale. Am încercat o varietate de ceaiuri pentru a dormi, dar nu a ajutat. Știu produsele de la Avita, așa că am decis cumpărarea de ASHWAGANDHY, care îmi dă o protecție puternică împotriva stresului oxidativ. Recomand tuturor persoanelor care doresc să trăiască în echilibru cu corpul și mintea.
referencia3.jpg
PETER HULKA
Societatea AVITA am cunoscut-o prin intermediul unui prieten care ia produse AVITA. Am văzut că îl ajută și așa că am decis să le încerc pe propria mea piele. Înainte, am suferit de stres și, de asemenea, am avut un sistem imunitar slăbit. Din portofoliul de produse, am ales vitamina C, STRONG C1000, și rezultatele au venit destul de repede. Am observat clar îmbunătățirea imunității, mă îmbolnăvesc mult mai rar. Mai mult, îmi place că acestea sunt suplimente naturale pe care le recomand oricui care vrea să încerce o terapie alternativă, și nu medicamente.
referencia4.jpg
RUDOLF KAMENSKÝ
La folosirea de suplimente alimentare de la AVITA am trecut de la fiul meu, care este dedicat ciclismului și într-o zi a adus acasă tocmai produse AVITA. Le-am testat și eu și de atunci nu am mai renunțat la AVITA. Am avut o imunitate slabă, am încercat o varietate de vitamine de la mai multe branduri, dar nimic nu m-a ajutat cu adevărat. De când folosesc produse de la AVITA, nu mai suntem bolnavi eu și toată familia mea, pentru că toți le folosim. Printre cele mai populare sunt în mod clar PROBIOTIC & FIBER, ALOE VERA & ENZYMES si CHEWING C 500. Recomand sigur acest brand pentru sănătatea întregii familii.
referencia5.jpg
BEÁTA TÓTHOVÁ
În trecut mă simțeam adesea obosit, stresat și nu puteam să mă concentrez în mod corespunzător. Când am încercat suplimentele de la AVITA, am cumpărat produse în principal din farmacii. După ce am ajuns să cunosc acest brand, mi-a plăcut. Printre cele mai multe produsele ale mele sunt în mod clar FLAX OMEGA 3, JOY FLEX si MINS & VITAMIN D. Cred că sunt produse de bună calitate și de aceea le recomand.
referencia6.jpg
JURAJ BUTALA
La încercarea produselor de la AVITA am avut probleme cu digestia. Am încercat diferite alternative, dar îmbunătățirea a fost doar temporară. Informațiile privind suplimentele nutritive ale acestui brand le-am obținut la un seminar AVITA, unde mi-a câștigat încrederea. De atunci, am încercat mai multe produse AVITA, preferatul meu a devenit STRONG C1000, care a făcut să nu știu ce este gripa și răceala. În caz că ezitați, recomand clar folosirea consilierii gratuite on-line la lekar@avita.sk, unde vă va sfătui un medic în funcție de nevoile individuale.
referencia7.jpg
ALENA BARTAKYOVÁ
Suplimentele nutriționale de la AVITA am început să le iau în baza unei recomandări și a unei consultări profesionale a medicului. M-a îngrijorat perioada menopauzei, cu bufeuri și stres frecvent. La aceste probleme am încercat tot ce este posibil de la farmacii, dar nimic nu m-a ajutat. Apoi am început să iau produsul MORINGA, ale cărui efecte m-au surprins foarte plăcut. Categoric am recomandat tuturor celor care suferă de probleme similare.
referencia8.jpg
MAREK URAM
VITAMIN C are un efect pozitiv în reducerea inflamației și durerii musculare pe timpul recuperării după un antrenament dur. Are un rol important în accelerarea proceselor de regenerare în organism. STRONG C1000 este un stimulator extrem de puternic al sistemului imunitar, la care contribuie în mod semnificativ și prezența zincului. În ciuda conținutului ridicat de vitamina C, chiar și după utilizarea în continuare a preparatului nu crește aciditatea corpului meu. Așa că am luat zilnic 1000 mg de vitamina C, a trebuit să mănânc literalmente kilograme de fructe și legume care o conțin.
referencia9.jpg
EVA ŠVIHORÍKOVÁ
Cu soțul meu folosim suplimente nutritive AVITA de mult timp și nu știm cum să le mai lăudăm. Pe soțul meu îl ajută cu adevărat JOY FLEX la genunchiul inflamat. Am o experiență foarte bună cu produsele PROBIOTIC & FIBER si ALOE VERA & ENZYMES la durerile de stomac. Despre produse am aflat la o prezentare AVITA, unde mi-a câștigat imediat încrederea. Suplimentele alimentare pot acționa pe fiecare individ, dar dacă nu le încerci, nu știi. Noi cu siguranță le recomandăm datorită experienței personale și, de asemenea, accesibilității prețului.
referencia10.jpg
ZLATA JAKUBOVIE
Am suferit de dureri articulare, epuizare generală, stres și am avut probleme hepatice pe termen lung. Când am ajuns la suplimentul alimentar de la AVITA, sănătatea mea s-a îmbunătățit. Dintre toate produsele prefer cel mai mult STRONG C1000, care este o VITAMIN C, puternică pe care am procurato imediat și pentru mama mea de 87 de ani. Suplimentele nutriționale AVITA le recomand cu siguranță.
referencia11.jpg
IGOR VALKO
De la AVITA folosesc STRONG C1000 si ASHWAGANDHA. Atunci când iau vitamina C, nu simt nici senzații și efecte, pur și simplu sunt sănătos și mă țin în afara bolii. ASHWAGANDHA este cel mai bun supliment nutritiv natural pe care l-am avut vreodată. Deja în a doua zi de folosire am simțit că se implică și ajută. Am simțit o îmbunătățire a somnului de la început, m-am trezit devreme dimineața și mă simt strălucit. După o săptămână am început să văd schimbarea chiar și la antrenament, știu cu adevărat când mă ajută un supliment și ASHWAGANDHA mă ajută în principal cu energie. La fiecare antrenament simt și mai multă energie decât înainte de a folosi. 
referencia12.jpg
MARIANA BLAHOVÁ
Sunt o femeie activă care, în plus față de exercițiile cardio, face și exerciții de forță în mod regulat. Este deosebit de important pentru mine să am o bună regenerare și o suficientă energie pentru un nou antrenament. STRONG C1000 este un mare "kicker" înainte de antrenament sau ”reparator“ pentru corpul epuizat după antrenament. FLAX OMEGA 3 în afară de un sistem vascular sănătos, mă ajută la menținerea părului și a pielii în stare excelentă. Părul este strălucitor și pielea este mai strălucitoare, nu doar după antrenament.
referencia13.jpg
MIROSLAV KERTESZ
Mulți subestimează nutriția articulațiilor. Poate că cineva care stă toată ziua în birou și știe sportul știe numai de la televizor nu are nevoie de el. Dar este interesant faptul că tocmai acești oameni au probleme mai des. Este pentru că stau aproape întotdeauna într-o singură poziție, nu se mișcă și adesea au kilograme în plus. Ei bine, cei care practică sport dur nu trebuie să uite de nutriția articulațiilor. Am avut probleme frecvente cu crizele. Când cereți opinia experților sau luați alimentație în comun, toată lumea vă va spune cu totul altceva. Unul recomandă, altul nu. Unii vă vor spune să luați numai în situația când aveți anumite probleme. Dar atunci este prea târziu și nu este garantat că vă ajută 100%. JOY FLEX m-a ajutat la începutul problemelor mele și îmi servește ca o prevenire. Îl folosesc pe tot parcursul anului. Este uimitor să practicăm mișcări mortale fără teamă și fără câștig în greutate. Piața oferă o mare varietate de produse, dar puțini văd unicitatea compoziției și "puritatea" produsului. Chiar din cauza acestor aspecte, suplimentele nutritive ale AVITA sunt foarte potrivite.